Kurssit ja koulutukset

Ensiapukurssit

Toteutamme ensiavun yleiskursseja sekä hätäensiapukursseja. Voit tiedustella alkavia kursseja asiakaspalvelustamme numerosta 010 2075 210.

Ensiavun yleiskurssi (8h)

Tavoitteena on antaa valmiudet henkeä pelastavan ensiavun antamiseen. Kurssi sopii myös kertauskurssiksi ensiavun
I- ja II-kurssin käyneille.

Hätäensiapukurssi (4h)

Tavoitteena on antaa perusvalmiudet henkeä pelastavan hätäensiavun antamiseen ja elvytykseen. Koulutus sopii myös hätäensiaputaitojen päivittämiseen sekä sähköasentajien hätäensiavun kertaukseksi.

Laine Mindfulness Työkyvyn tueksi -kurssit verkossa

Laine Mindfulness Työkyvyn tueksi -kurssi perustuu MBCT (Mindfulnes Based Cognitive Therapy) hoitomenetelmään. Se on tutkitusti toimiva menetelmä masennuksen uusiutumisen ehkäisyssä ja löytyy myös Käypä hoito suosituksista.
Kurssi sopii henkilöille, jotka ovat kokeneet työuupumusta, toipuneet masennuksesta tai toipumassa ahdistusoireilusta. Kurssilla opetellaan taitoja, jotka auttavat osallistujia ylläpitämään hyvinvointiaan ja siten vaikuttamaan pitkäkestoisesti työkykyyn.

Kurssin kesto on 8 viikkoa ja se sisältää viikoittaisia etätapaamisia ja kotiharjoitteita taitojen harjoitteluun. Kurssin vetäjänä toimii työterveyspsykologi Minna Hernández, jolla on pätevyys ja asianmukainen koulutus menetelmän toteuttamiseen.

Osallistujat kehittävät kurssilla tietoisuustaitojaan sekä taitoja ottaa etäisyyttä omiin haitallisiin ajatuksiin ja tunteisiin. Kurssin myötä osallistuja tunnistaa tunteitaan ja oppii käsittelemään niitä ja ajatuksiaan taitavammin, jolloin harkitseva toiminta lisääntyy ja vahvistuu. Itseen kohdistuva myötätunto kasvaa, muistin toiminta tarkentuu ja elämänhallinnan taidot vahvistuvat.

Seuraavan kurssin alkamisajankohta ei ole vielä tiedossa.
Tiedustelut: minna.hernandez@tyoterveyslaine.fi

Esittelyvideo