Kurssit ja koulutukset

Ensiapukurssit

Toteutamme ensiavun yleiskursseja sekä hätäensiapukursseja. Ilmoittautuminen ja lisätiedustelut asiakaspalvelustamme numerosta 010 2075 210.

Ilmoittautuminen nyt käynnissä seuraaville kursseille:

Ensiavun yleiskurssi (8h)

Tavoitteena on antaa valmiudet henkeä pelastavan ensiavun antamiseen. Kurssi sopii myös kertauskurssiksi ensiavun I- ja II-kurssin käyneille. Kouluttajana ETK, työterveyshoitaja Sirkka Oikarinen

Aika: 1.12.2021 klo 8-15.30
Paikka: Jyväskylän toimipiste

 

Kursseille otetaan 12 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ensiavun yleiskurssin (8h) hinta on 95 €/henkilö + ALV 24%. Maksu sisältää pätevyysmerkinnän koulutusportaaliin ja todistuksen, joka toimitetaan kurssin suorittaneelle noin 1 kk kuluttua.

 

Hätäensiapukurssi (4h)

Tavoitteena on antaa perusvalmiudet henkeä pelastavan hätäensiavun antamiseen ja elvytykseen. Koulutus sopii myös hätäensiaputaitojen päivittämiseen sekä sähköasentajien hätäensiavun kertaukseksi. Kouluttajana ETK, työterveyshoitaja Sirkka Oikarinen.

Aika: 8.12.2021 klo 8-11.30
Paikka: Jyväskylän toimipiste

 

Kurssille otetaan 12 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssin (4 h) hinta on 65 €/henkilö + ALV 24%. Maksu sisältää pätevyysmerkinnän koulutusportaaliin ja todistuksen, joka toimitetaan kurssin suorittaneelle noin 1 kk kuluttua.

 

Kurssien peruutusehdot:

Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua maksutta, jos kurssin alkuun on vähintään viikko aikaa. Sen jälkeen kurssimaksusta veloitetaan puolet. Jos kurssin alkamiseen on alle 24 tuntia, peruutuksesta veloitetaan koko kurssihinta. Mikäli kurssin osallistumista ei peruta, kurssimaksu veloitetaan kokonaan.

Laine Mindfulness Työkyvyn tueksi -kurssit verkossa

Laine Mindfulness Työkyvyn tueksi -kurssi perustuu MBCT (Mindfulnes Based Cognitive Therapy) hoitomenetelmään. Se on tutkitusti toimiva menetelmä masennuksen uusiutumisen ehkäisyssä ja löytyy myös Käypä hoito suosituksista.
Kurssi sopii henkilöille, jotka ovat kokeneet työuupumusta, toipuneet masennuksesta tai toipumassa ahdistusoireilusta. Kurssilla opetellaan taitoja, jotka auttavat osallistujia ylläpitämään hyvinvointiaan ja siten vaikuttamaan pitkäkestoisesti työkykyyn.

Kurssin kesto on 8 viikkoa ja se sisältää viikoittaisia etätapaamisia ja kotiharjoitteita taitojen harjoitteluun. Kurssin vetäjänä toimii työterveyspsykologi Minna Hernández, jolla on pätevyys ja asianmukainen koulutus menetelmän toteuttamiseen.

Osallistujat kehittävät kurssilla tietoisuustaitojaan sekä taitoja ottaa etäisyyttä omiin haitallisiin ajatuksiin ja tunteisiin. Kurssin myötä osallistuja tunnistaa tunteitaan ja oppii käsittelemään niitä ja ajatuksiaan taitavammin, jolloin harkitseva toiminta lisääntyy ja vahvistuu. Itseen kohdistuva myötätunto kasvaa, muistin toiminta tarkentuu ja elämänhallinnan taidot vahvistuvat.

Seuraavan kurssin alkamisajankohta ei ole vielä tiedossa.
Tiedustelut: minna.hernandez@tyoterveyslaine.fi

Esittelyvideo