Työterveys yrityksille
Keski-Suomessa

Terveempiä työpäiviä – tuottavampaa liiketoimintaa

Työterveyshuolto on työnantajan investointi tuottavuuteen ja henkilöstön hyvinvointiin. Työpaikan ja työntekijöiden työturvallisuus- ja työkykyongelmiin puuttuminen ajoissa maksaa sijoitetun euron moninkertaisena takaisin. Turvataan siis yhdessä henkilöstösi jaksaminen.

Työterveyshuollon hyötyjä:

 • Hyvinvoiva henkilöstö toimii tehokkaasti ja viihtyy työssään.
 • Hyvinvointi ja työkyky näkyvät työn laadussa ja tukevat yrityksen menestymistä.
 • Pitkät sairauspoissaolot vähenevät tai niiltä jopa vältytään.
  Lisäksi työhön paluuta tuetaan aktiivisesti.
  Näin yrityksen toimintaan tulee vähemmän häiriöitä.
 • Hyvinvoivan yrityksen maine houkuttelee hyviä työntekijöitä ja asiakkaita.

Turvaamme yhdessä henkilöstösi jaksamisen

Jokainen työntekijä, yritys ja yhteisö on erilainen. Siksi räätälöimme työterveyspalvelut yksilöllisesti jokaisen yrityksen tarpeiden mukaisesti. Toimiva työterveyshuolto tukee henkilöstön työkykyä, jaksamista ja auttaa koko yritystä voimaan hyvin. Työterveyspalvelulla välität sekä työntekijöistä että yrityksestäsi. Palvelupaketin tarkka sisältö ja laajuus riippuu yrityksen ja henkilöstön tarpeista ja toiveista.

Meiltä saat:

 • työterveyslääkärin
 • työterveyshoitajan
 • työfysioterapeutin
 • työpsykologin palvelut
 • laboratorio- ja röntgentutkimukset

Työterveyspalvelut myös etänä

Asiantuntijamme ovat tarvittaessa tavoitettavissa helposti myös etänä: OmaLaine-sovelluksella asiakkaamme saavat kätevästi yhteyden työterveyshoitajaan ja lääkäri on tavattavissa myös etävastaanoton kautta. Etävastaanotto toimii tietokoneella sekä OmaLaine-sovelluksen kautta tabletilla ja älypuhelimella.

Videovälitteinen etävastaanotto toimii Android-puhelimilla, tietokoneen eri selaimilla (Chrome, Firefox, Edge) sekä iPad- ja iPhone-laitteilla.

Lataa sovelluskaupasta ilmainen OmaLaine-applikaatio ja voit olla yhteydessä vaivattomasti sekä tietoturvallisesti omaan työterveyteen. OmaLaine toimii kaikilla älypuhelimilla, tietokoneilla ja selaimilla.

Siirry palveluun

 

 

Tule työterveysasiakkaaksemme

Olemme aidosti paikallinen työterveyshuolto Keski-Suomessa. Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä Keski-Suomen alueella 13 eri paikkakunnalla – lähellä, ammattitaidolla ja luotettavasti.

Kun sinulla on tarve järjestää henkilöstöllesi työterveyshuolto, olethan yhteydessä, niin mietitään teille sopivin työterveyshuollon kokonaisuus.

Työterveys yrittäjälle

Omaan toimialaan liittyvien vaatimusten sekä kuormitus- ja riskitekijöiden tunnistaminen auttaa ennaltaehkäisemään monia työkykykyyn liittyviä ongelmia.

Lue lisää

Työterveys maatalousyrittäjälle

Oletko miettinyt maatilasi toimintaa ja tavoitteita pitkällä aikavälillä? Tavoitteiden asettaminen ja niitä kohti eteneminen auttavat selviytymään paremmin myös vaikeina aikoina.

Lue lisää

Kurssit ja koulutukset

Toteutamme ensiavun yleiskursseja sekä hätäensiapukursseja, joiden tavoitteena on antaa valmiudet henkeä pelastavan ensiavun ja elvytyksen antamiseen. Lisäksi järjestämme työkykyä tukevia verkkokursseja, jotka sopivat erityisesti työuupumuksen uudelleensyntymisen ennaltaehkäisemiseen.

Siirry

Hinnasto

Työterveyshuollon kustannuksiin vaikuttaa sopimuksen laajuus, jonka mitoitamme tarpeidenne mukaisesti. Työterveyshuollon maksu määräytyy kiinteinä kuluina henkilömääräisen yleismaksun mukaisesti vuosittain. Emme laskuta ylimääräisiä toimisto- tai muita lisäkuluja, vaan maksat vain todellisesta palvelujen käytöstä voimassa olevan hinnastomme mukaisesti.

Hinnasto