Ajankohtaista Työterveys Laineella

Työterveys Laineen uudet verkkosivut julkaistu osana brändiuudistusta

Työterveys Laineen brändi uudistuu. Brändityö on toteutettu yhteistyössä markkinointi- ja viestintäkumppanin Kamuan kanssa. Uudistuksen myötä Työterveys Laine saa uuden visuaalisen ilmeen painotuotteisiin, logoihin sekä toimitiloihin. Myös verkkosivumme uudistuivat. Tutustu brändiuudistukseen tästä videosta!

 

Työterveys Laineen ja Aallon johtavaksi työterveyslääkäriksi Veikko Kujala

Kuva johtavasta työterveyslääkäristä: Veikko Kujala
Reijo Koirikivi / Studio P.S.V.

Veikko Kujala (LT, Työterveyshuollon erikoislääkäri, eMBA) on ottanut vastaan johtavan työterveyslääkärin tehtävän Työterveys Aallossa ja Työterveys Laineessa. Kujalalla on pitkä työura ja osaaminen työterveyshuollosta sekä johtamiskokemusta mm. Työterveyslaitokselta ja PPSHP:n kuntayhtymän Perusterveydenhuollon yksikön ja Terveyden edistämisen yksikön asiantuntijalääkärin tehtävistä. Kujalan tutkimusaiheita ovat olleet terveyden edistämisen ja hyvinvoinnin vaikuttavuus sekä työterveyshuoltopalveluiden laatu. Kujalalla on julkaisuluettelossaan vertaisarvioituja tieteellisiä julkaisuja yhteensä 42. Työterveys Aallossa ja Työterveys Laineessa Veikko johtaa lääkäreiden ammattiryhmää sekä osallistuu työterveyshuollon toimintakäytänteiden vaikuttavuuden kehittämiseen. Veikko Kujala on Työterveys Aallon ja Työterveys Laineen johtoryhmän jäsen.

 

Työnantajan asiakasportaalin kirjautuminen päivitetään vahvaan tunnistautumiseen

Työnantajan asiakasportaalin kirjautuminen päivittyy. Käyttäjä ohjataan vahvaan tunnistautumiseen, mikä parantaa olennaisesti tietoturvaa. Asiakkaalta ei vaadita toimenpiteitä. Parannettu ominaisuus tulee ohjelmiston päivityksen myötä automaattisesti käyttöön kaikille asiakkaille ilman erillisiä toimenpiteitä. Järjestelmäpäivitys tapahtuu lokakuun aikana ja siitä tiedotetaan asiakkaita tarkemmin.

Työterveyshuolto toimittaa etävastaanotoilla laaditun sähköisen lääkärintodistuksen tai -lausunnon OmaLaineeseen

Etälääkärin sähköinen lääkärintodistus tai -lausunto voi olla myös etävastaanotolla tai puhelinkontaktissa laadittu. Lausunnon kirjoittava lääkäri arvioi, voiko lausunnon kirjoittaa etävastaanoton perusteella. Kun todistus on tehty, se toimitetaan sähköisesti Kanta-palvelun kautta Kelaan. A-todistuksissa on Kelan hyväksymä sähköinen allekirjoitus, jossa näkyy lääkärin nimi ja SV-tunnus. Työterveyshuolto toimittaa sähköisen lääkärintodistuksen/lausunnon OmaLaineeseen, josta henkilöasiakas voi tulostaa kappaleen työnantajalle. OmaLaineen tulosteessa ei ole lääkärin allekirjoitusta tai leimaa, mutta koska todistukset tulevat OmaLaineeseen Kanta-palvelun kautta, ne ovat lääkärin laatimia asiakirjoja, jonka esimies voi hyväksyä.

Sinua voisi kiinnostaa

Työterveys Laine Oy osaksi Mehiläistä – palveluissa muutoksia 1.8.2022 alkaen

Palveluissa muutoksia 1.8.2022 alkaen
Lue lisää >

Työterveys Laine osaksi Mehiläistä 1.7.2022 alkaen

Laine osaksi Mehiläistä 1.7.2022 alkaen
Lue lisää >

Ensiapukursseille ilmoittautuminen käynnissä!

Toteutamme ensiavun yleiskursseja ja hätäensiapukursseja keväällä ja kesällä 2022. Lisäksi järjestämme maanviljelijöille suunnattuja ensiapukursseja.
Lue lisää >