Tule
Asiakkaaksemme

Tervetuloa asiakkaaksi!

Olemme keskisuomalainen, paikallisesti toimiva työterveyshuolto ja aidosti lähellä sinua. Palvelemme kaikenkokoisia yhteisöjä ja yrityksiä Keski-Suomen alueella 13 eri paikkakunnalla – lähellä, ammattitaidolla ja luotettavasti. Jokainen asiakas on meille tärkeä ja olemme tavoitettavissa joustavasti silloin kun sitä tarvitset. Meillä on monipuolinen eri toimialojen osaaminen. Kun sinulla on tarve järjestää yrityksellesi työterveyshuolto, olethan yhteydessä, niin hoidamme teille sopivimman työterveyshuollon kokonaisuuden. Työterveys Laineella on laaja työterveyskumppaniverkosto, jonka kautta voimme järjestää yrityksenne työterveyspalvelut ympäri Suomen.

Jätä tarjouspyyntö

Hanki tästä yrityksellesi työterveyshuolto

Työterveys Laine Oy:n asiakirjat allekirjoitetaan pankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla. EU-direktiivi ja Suomen laki ovat antaneet sähköiselle allekirjoitukselle juridisesti sitovan aseman. Sähköinen allekirjoitus on turvallinen tapa allekirjoittaa asiakirjat. Asiakirjan allekirjoittajat, allekirjoitusaika ja allekirjoitettu sisältö ovat aina kiistämättömästi todennettavissa. Käytämme allekirjoituksessa Visma Signin vahvaa tunnistautumista.

Tule Asiakkaaksemme


Jäikö sinulle kysyttävää palveluistamme?

  Kuva asiakkuuskoordinaattorista: Alina Liikola

   

  Voit ottaa yhteyttä myös suoraan puhelimitse: 040 658 3624 (Asiakkuuskoordinaattori Alina Liikola) tai sähköpostitse: alina.liikola@tyoterveyslaine.fi. Kerromme mielellämme palveluistamme ja räätälöimme tarpeisiinne sopivimmat ja kustannustehokkaimmat työterveyshuoltopalvelut.

  Tarjouspyynnön jättäminen onnistuu myös tällä lomakkeella.

  Työterveyspalveluiden ostajan opas

  Työterveyspäättäjänä olet vastuullisessa asemassa, sillä sinulla on käsissäsi avaimet työntekijöidesi hyvinvoinnin parantamiseen. Lataa tästä työterveyspalvelujen ostajan opas ja tiedät kuinka ostaa kustannustehokasta, vaikuttavaa sekä ketterää työterveyspalvelua juuri sinun yrityksellesi.

  Ostajan opas