Pidämme huolta terveydestäsi ja työkyvystäsi

OmaLaine – sinun kanavasi työterveyshuoltoon

OmaLaine on tietoturvallinen ja vaivaton kanava viestiä työterveyshuollon kanssa myös etänä. Palvelumme kautta voit olla yhteydessä päivystykseen, varata aikoja, osallistua etävastaanotolle ja viestitellä työterveyschatissa – vaikka omalta kotisohvaltasi.

OmaLaine

Palvelun avulla voit:

  • Ottaa yhteyttä päivystykseen, kertoa oireistasi ja viestitellä työterveyschatissa
  • Lähettää viestejä ja keskustella vastuuhoitajasi tai hoitotiimisi kanssa
  • Osallistua etävastaanottoon, jossa otetaan videopuhelu työterveyshoitajan, lääkärin tai muun työterveyden ammattilaisen kanssa
  • Ottaa esimiehenä yhteyttä omaan työterveyshoitajaan koskien työntekijäsi asioita
  • Varata aikoja sähköisesti

Etävastaanotolle joustavasti

OmaLaine sovelluksen kautta voi liittyä myös ajanvarauksella lääkärin tai hoitajan etävastaanotolle. Etävastaanotto toimii tietokoneella sekä OmaLaine-sovelluksen kautta tabletilla ja älypuhelimella.
Videovälitteinen etävastaanotto toimii Android-puhelimilla, tietokoneen eri selaimilla (Chrome, Firefox, Edge) sekä iPad- ja iPhone-laitteilla.

Lataa sovelluskaupasta ilmainen OmaLaine-applikaatio ja voit olla yhteydessä vaivattomasti sekä tietoturvallisesti omaan työterveyteen. OmaLaine toimii kaikilla älypuhelimilla, tietokoneilla ja selaimilla.


Chat

Päivystyschatin kautta saat apua päivystävältä työterveyshoitajalta esimerkiksi äkillisissä ja lievissä sairaustapauksissa. Palvelussa tilannettasi arvioidaan ja tarvittaessa saat ohjauksen lääkärin tai työfysioterapeutin vastaanotolle. Palvelu on avoinna arkisin klo 8.00-9.00.

Kiireettömän chatin kautta saat helposti yhteyden omaan työterveyshoitajaasi. Voit viestiä hoitajan kanssa esimerkiksi rokotuksiin, terveystarkastuksiin, työkykyyn ja työhyvinvointiin liittyvissä asioissa. Chatin kautta voit jättää myös reseptin uusintapyynnön. Palvelussa on mahdollista lähettää tekstimuotoisten viestien lisäksi kuvia ja videotiedostoja asioinnin sujuvoittamiseksi.

Siirry Chattiin

Terveys- ja työpaikkakyselyt

OmaLaine-palvelussa voit täyttää sähköisiä terveys- ja työpaikkakyselyitä. Terveyskyselyillä kartoitetaan terveyttäsi
ja työkykyäsi.

Työpaikkakyselyt liittyvät kokemuksiisi työolosuhteista ja työympäristöstä. Valitse ja täytä kysely huolellisesti saamiesi ohjeiden mukaisesti. Kyselyn perusteella työterveyshuolto kutsuu sinut tarvittaessa vastaanotolle.

Siirry Palveluun