Olemme alueellisen työterveyden kehittäjä

Kiinnostaako sinua ura työterveyshuollossa?
Tule Työterveys Laineelle, Suomen parhaaseen
terveydenhuollon työpaikkaan!

Työterveys Laineella pääset toteuttamaan laadukkaita työterveyspalveluita yhdessä osaavien kollegojen kanssa. Meillä kehität omaa ammattitaitoasi ja teet merkityksellistä työtä työterveyden ytimessä. Tarjoamme työtehtäviä lääkäreille, sairaanhoitajille, psykologeille ja fysioterapeuteille sekä työharjoittelujaksoja opiskeluvaiheessa oleville tulevaisuuden ammattilaisille.

Työterveys Laine Oy on markkinoilla toimiva työterveysyhtiö, jolla on yhdeksän toimipistettä Keski-Suomessa. Tuotamme moniammatillisesti laadukkaita työterveyshuollon palveluita työnantajille, työpaikoille ja työntekijöille 13 kunnan alueella Keski-Suomessa. Olemme aidosti ketterä ja läsnä oleva paikallinen työterveyskumppani yrityksille ja yhteisöille.

Työterveys Laineessa työskentelee noin 40 työterveyshuollon ammattilaista ja tuotamme työterveyshuollon palveluita noin 12 000 henkilöasiakkaalle Keski-Suomen alueella.

Meillä Työterveys Laineessa sinua odottaa tiivis, kannustava ja huumorintajuinen työyhteisö sekä esihenkilö, joka tukee arjessa ja luottaa ammattitaitoosi. Saat suunnitelmallisen perehdytyksen tehtävään ja mahdollisuuden kehittää monipuolisesti osaamistasi mm. työterveyshuollon erikoistumisopintojen parissa. Tarjoamme sinulle modernit jatkuvasti kehittyvät digitaaliset työympäristöt ja työskentelyvälineet, kilpailukykyisen palkan sekä vapauden tehdä työtä itsenäisesti. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut sisältäen laajan työterveyshuollon palvelut ja kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Tule mukaan iloiseen ja osaavaan joukkoomme!

Rekry! Terveydenhoitaja tai työterveyshoitaja

Haemme kahta (2) työterveyshoitajaa Keuruun toimipisteeseen vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Mahdollisuus myös osa-aikaiseen työaikaan. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän eri toimialojen asiakasyritysten parissa. Työskentelet osana moniammatillista tiimiä edistäen kokonaisvaltaisesti asiakasyritysten työntekijöiden ja työyhteisöjen terveyttä, hyvinvointia, työ- ja toimintakykyä sekä asiakasyhteistyötä.

Odotamme sinulta terveydenhoitajan koulutusta. Arvostamme kokemusta työterveyshuollosta sekä tehtävänkuvaa tukevia täydennyskoulutuksia, mutta nämä eivät ole välttämätön edellytys. Sen sijaan tärkeämpänä pidämme positiivista, kohtaavaa ja kannustavaa työskentelyotetta sekä hyvää paineensietokykyä ja motivaatiota oppia uutta ja kehittyä työterveyshuollon monipuolisissa työtehtävissä.

Kiinnostuitko? Annamme mielellämme lisätietoja yrityksestämme, tehtävänkuvasta ja työyhteisöstämme: Palvelupäällikkö Tomi Kotilainen (tomi.kotilainen@tyoterveyslaine.fi) tai koordinoiva työterveyshoitaja Marianna Torvi (marianna.torvi@tyoterveyslaine.fi).

Toivomme, että kuulemme Sinusta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.7.2022 mennessä. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi osoitteeseen tomi.kotilainen@tyoterveyslaine.fi tai marianna.torvi@tyoterveyslaine.fi.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa, ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kandi tai jo valmistunut lääkäri? Etsimme juuri sinua!

Haluatko tutustua työterveyshuoltoon ja työskennellä meillä työterveyshuollon sairasvastaanotossa kokeneempien kollegojen ohjauksessa? Meillä on mahdollista työskennellä myös lyhyempiä jaksoja, esimerkiksi kesän ajan.

Meillä voit aidosti vaikuttaa oman työsi kehittämiseen ja saat työhösi erinomaisen perehdytyksen sekä työnantajan ja kollegoiden tuen. Kouluttajayksikkönä tarjoamme työterveyshuoltoon erikoistuvalle laaja-alaisen ja kattavan toimialaosaamisen. Jyväskylässä voimme räätälöidä sinulle paikallisesti toteutuvan työterveyslääkärin koulutuspolun.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävänkuvan ja kilpailukykyisen palkan. Käytössämme on lisäksi kulttuuri- ja liikuntasetelit, kattava työterveyshuolto ja liukuva työaika. Työyhteisömme on kannustava, toisiaan arvostava ja hyvällä huumorilla varustettu.

Kerromme mielellämme lisää – olethan yhteydessä pian!
Palvelupäällikkö Tomi Kotilainen
tomi.kotilainen@tyoterveyslaine.fi
p. 050 379 9495

Tarjoamme mielenkiintoisia ja räätälöityjä työmahdollisuuksia lääkäreille, sekä työterveyshuollon ammattihenkilöille ja asiantuntijoille sekä työharjoittelujaksoja alan opiskelijoille. Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää.

Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää
uramahdollisuuksistasi Työterveys Laineella